Aikuisen mies kalu isot homoseksuaaliseen kalu kuvat

      Comments Off on Aikuisen mies kalu isot homoseksuaaliseen kalu kuvat

aikuisen mies kalu isot homoseksuaaliseen kalu kuvat

Kun kirurgia kehittyy, niin varmasti luodaan myös turvallisia keinoja suurentaa aikuisen miehen penistä. Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Haluan vielä tehdä lisäyksen avaukseeni. Pillulla on aina ollut keskeinen asema suvunjatkamisen kannalta. Lapsi kehittyy naisen sisällä ja tulee ulos maailmaan pillun kautta. On selvää, että pilluun kohdistuu valtava valintapaine ja siksi se on kehittynyt niin täydelliseksi kuin on tarpeen.

Penikseen ei kohdistu niin suurta valintapainetta, koska pienemmälläkin peniksellä voi hedelmöittää munasolun. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että yhdyntä tuottaa myös naiselle nautintoa ja silloin isommalla on paremmat mahdollisuudet tuottaa naiselle nautintoa.

Luulen, että osasyy pienten yleisyyteen on se, että ennen naisen vapautumista naisella ei ollut oikeutta nauttia seksuaalisuudesta, eikä edes oikeutta valita haluamaansa miestä elämänkumppaniksi itselleen. Miehen itsekkäästä näkökulmasta käsin mies ei välitä peniksensä koosta, koska mies saa helpommin orgasmin ja voi tyydyttää itsensä yhdynnän avulla ilman, että nainen tyydyttyy. Nykyaikana peniksellä ei edes ole suvunjatkamisen kannalta mitään väliä, koska munasolun voi hedelmöittää laboratoriossa ilman spermaa.

Pillua ei kuitenkaan ole pystytty korvaamaan. Pillulla on edelleen keskeinen asema myös suvunjatkamisessa. Muinaiset kulttuurit ymmärsivät naisen keskeisen aseman ja matriarkaalisissa kulttuureissa ylin jumala oli naispuolinen.

Miehet kunnioittivat naista, jolla oli suurenmoinen voima tuottaa jälkikasvua. Nämä kulttuurit tuhoutuivat kun miehet orjuuttivat naiset ymmärrettyään, että sperma hedelmöittää naisen ja saa hänet synnyttämään lapsia. Näin syntyi naisvihamielinen kulttuuri, joka ei piitannut naisten tarpeista ja naisen asemasta. Nyt kun spermalla ei enää ole merkitystä ja naisten asema on parempi kuin vuosisatoihin, niin naisilla on jälleen mahdollisuus nauttia seksuaalisuudestaan ja odottaa miehiltä kunnioitusta, koska ilman naisia ihmissuku ei voi jatkua.

Pillua ei voida korvata millään keinotekoisella hautomolla varmastikaan vuosisatoihin. Heheeeehee, enpä ole näin makeasti nauranut pitkään aikaan;-D Pseudotieteesi on aivan omaa luokkaansa kuten: Joo-o, eikä tässä vielä kaikki.

Munasolun voi hedelmöittää ilman spermaa jne. En käsitä miksi yleensä vaivaudun kirjoittamaan tälle palstalle, koska kirjoittelun yleisin syy tällä palstalla on kokemattomuus ja epävarmuus seksin suhteen.

Ainoa kertomisen arvoinen asia taitaa olla kaikille tämän palstan lukijoille, että isopeniksistä miestä etsivä nainen ei ole aivan fiksuimmasta päästä. Miettikää, haluatteko aidosti miellyttävän tyttöystävän, joka pitää teistä eikä vain teidän kullistanne, vai haluatteko naisen, joka luulee ison kullin olevan tärkein asia miehessä.

Jos isokullisuus on niin tärkeä asia naiselle, niin se johtuu siitä, että nainen ei ymmärrä sen vaikeampia asioita;-. Ellet ole tiennyt, niin valintapaineen alla ovat kaikki eliöiden ominaisuudet.

Ominaisuudet jalostuvat johonkin suuntaan ympäröivöivien olojen mukaan. Eli pilluun kohdistuu valintapaine siinä missä vaikka surkastuneeseen umpilisäkkeeseen siksi se on surkastunut kun sille ei ole enää käyttöä ja silmiin. Ei tämä ole pseudotiedettä kuin ihmiselle, joka ei ymmärrä asioista mitään. Et taida kovinkaan paljoa sivistää itseäsi? JOS, myös nainen on fiksu, niin hän ymmärtää, että älykkyys on miehessä tärkeämpi ominaisuus, kuin hetken mielihyvää tuottava isokokoinen penis.

Myös älykkyys periytyy tuleville sukupolville ja siksi tulevaisuudessakin paremmin pärjäävä mies on aina pienipeniksinen ja älykäs, kuin isopeniksinen ääliö.

Älykkyys ei ole täysin periytyvä ominaisuus. Älykkyyden luonteen määrittävät varhaislapsuuden kriittisen kauden ympäristövirikkeet. Vaikka lapsella olisi Einsteinin perimä, mutta hän varttuu virikkeettömässä ympäristössä, niin hänen kapasiteetti ei tule käyttöön täydellisesti, eikä häneltä voi odottaa keskivertoa parempaa suoriutumistasoa.

Varhaislapsuuden virikekokemukset määrittävät sitä missä määrin perimän tarjoamaa potentiaalia siirtyy ihmisen käyttöön ja missä määrin ihminen voi varttuessaan syventää oppimiskykyään ja tietotaitojaan. Älykkyyden kytkeminen peniksen koon periytymiseen on yhtä naurettavaa kuin väittää skitsofrenian periytyvän todennäköisemmin pienipeniksille miehille kuin suuri peniksille.

Isopeniksinen mies voi yhtä lailla olla älykäs ja sosiaalinen. Persoonallisuus ei määrity peniksen koon mukaan. Toisin sanoen, vaikka homoseksuaalisuus vaikuttaa negatiivisesti tai neutraalisti väestönkasvuun, niin silti ominaisuus kestää valintapaineen. Johtopäätöksesi on siis virheellinen. Homot eivät tietystikään liity mitenkään tähän avaukseen, enkä minä aio antaa olkapäätäni homofoobiselle vuodatuksellesi.

Moni nainen tykkää katsoa homopornoa siinä missä miehet pitävät lesboilusta. Ja on selvää, että homoseksuaalisia suhteita ei voi rinnastaa heteroseksuaalisiin suhteisiin, joten logiikkasi on kyllä aikamoisen hämärää. Sehän tuntuu naisesta paremmalta kun paikat on trimmissä kunnossa ja iso penis työntyy sisään. Et tiedä paljoakaan naisen anatomiasta kun värität tuota puristusvoimakkuuden kuvaamista. Ihan kuin olisit opiskellut jostain manuaalista, eli jostain internetin törkysivuilta, naisen anatomian tiedot.

Ainakaan sinua ei ole onnistanut tuon älykkyyden saralla. Jos et ole tiennyt, niin kondomeja tehdään eri kokoisia. Ymmärrän, että jos peniksesi on alle 9 senttiä erektiossa ja 2,1 senttiä paksu, niin kondomi ei siinä ehkä kovin hyvin pysy, mutta kun puhutaan yleisestä pienestä koosta, niin varmasti pysyy.

Nehän on suunniteltu yleisten kokojen mukaan. Ekstrapieni on asia erikseen. Yksi luonnon nerokkuuksista on säilyttää myös marginaalisia ryhmiä. Homous ja isopeniksisyys tulee säilymään osana luonnon monimuotoisuutta.

Lopultakaan ei ole merkitystä miten jokin ominaisuus säilyy ja minkälaisia geeniyhdistelmiä marginaaliryhmillä on. Samantekevää ovatko isopeniksisen tyhmät ominaisuudet opittuja tai perittyjä. Tämän fiksumpi varmasti tajusikin. Tämänkin fiksumpi tajusi jo ilman lisäselvitystä.

Kirjoittelusi johtoajatus on, ettei pienellä peniksellä pärjää. Itse olen elävä esimerkki siitä, että pienelläkin pärjää vallan mainiosti ja siksi haluan kertoa sen myös muille, jotka kokemattomuutensa takia asiaa epäilevät. Kondomin käyttö on aina viisasta lyhytaikaisissa suhteissa ja mainitsinkin naisen vain e h d o t t a n e e n sitä. Valitettavasti muuten paljastit oman tietämättömyytesi mistähän johtuu kondomeista ja peniksien koosta.

Oletkohan harrastanut seksiä ikinä iästäsi huolimatta?? Tieteen Kuvalehti raportoi tieteen kehitystyöstä ja popularisoi tiedettä. Lapsella ei ole vielä käsitystä peniksen koosta, eikä peniksen koko ohjaa ihmisen persoonallisuuden kehitystä. Ihan selvä provo, joka on aika surkea. Siksi en tämän viestin jälkeen ota kantaa näpytyksiisi. Valintapaine karsii kyllä merkityksettömät ominaisuudet, etenkin jos niillä on ollut asema suvunjatkamisessa. Minustakaan merkityksellistä ei ole se mitä astrologit maailmankaikkeudesta kertovat, vaan mitä ufouskovaiset kertovat siellä olevan.

Tällä logiikalla päädytään kauaksi totuuksista, jotka eivät kuitenkaan ole välttämättä ehdottomia. Jos pohjaat näkemyksesi joidenkin ihmisten henkilökohtaisiin näkemyksiin, niin miksi ihmeessä pyrit argumentoimaan väitteistäsi rationaalisella tasolla? Tässä on toinen ristiriita.

Kyllä se kertoo foobisista ennakkoasenteista. Ironista tässä kokovertailussa on, että homotuttujeni mukaan anaaliseksissä pieni on parempi. Silti homoseksuaaleilla miehillä on keskimäärin heteromiehiä isompi. Homoseksuaalien miesten keskuudessa koolla ei ole väliä, mutta heteroseksuaalisissa suhteissa on.

Vagina on eri asia kuin anaali. Jos et halua surra pientä kokoasi, niin voit aina yrittää toisen miehen kanssa! Tällainen käytös kertoo vain kulttuurista, joka alistaa naisia ja toimii miesten ehdoilla. Tätä peliä on siedetty jo vuosisatoja. Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta. You have no credibility in my eyes. Siinä se nyt on. Väität argumenttisi perustuvan rationaalisuuteen, mutta tosiasiassa olet melko tunnepohjalta liikkeellä.

Todellisuus ja omat kokemukset jos mitkä perustuvat rationaaliseen havainnointiin. Tieteen kuvalehden totuus on vain suppean joukon ja tämän hetken totuus. Pienenkin otannan perusteella tehdyt tosiasiat ovat usein parempia totuuksia, kuin tilastolliset tosiasiat. Hyvänä esimerkkinä on tilastollinen peniksen koko. Kahdenkin tilaston perusteella peniksen keskikoko oli muistaakseni kuusitoista ja puoli senttiä. Tilastot perustuivat hehhe kyselyihin. Viimeisemmän tutkimuksen mukaan, jossa penikset mitattiin ulkopuolisten toimesta, koko olikin yllättäen monta senttiä vaatimattomampi.

Myös kondomit ovat valmistettu kyselyihin perustuvien tilastoiden perusteella ja ovat siksi keskimäärin liian suuria keskivertomiehille. Kirjoitteluni tarkoitus on kertoa, että cm penis on normaali keskivertopenis ja riittää aivan hyvin täyttämään tarkoituksensa. Naisen emättimen syvyys on noin kahdeksan senttiä ja siksi ei ole mitään tarvetta omistaa isompaa penistä.

Erektiovaikeudet esiintyvät harvemmin pienipeniksisillä, koska erektio ei vaadi suurta verimäärää. Hyvin varhaisessa vaiheessa erektiossa huomaa eron; pienipeniksisen erektio on aina terhakampi ja siksi naisista kiihottavampi. Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta" Niin, tosin jos nainenkin on lihava ja ruma, niin ei hän saa sitä komeaa ja hoikkaa isomunaista miestä. Eli on tyydyttävä siihen liahvaan pienimunaiseen ja hankkittava lapsia hänen kanssaan.

Ja useinpa kauniitkin naiset tuntuvat ihan itse valitsevan niitä lihavia ja rumia miehiä, jos muut ominaisuudet ovat tarpeeksi houkuttelevia. Eli mies on esimerkiksi todella rikas. Ihan tutkittu juttu, josta tein avauksen jo alempana. Kauniit naiset eivät saa valita seuraansa, vaan taloudellisesti huonommassa asemassa olevina ovat pakotettuja sietämään oksettavia miehiä, jotka haalivat heitä rahoillaan. Ja eiväthän nämä miehet tietenkään huoli naisia, jotka eivät täytä ulkonäkövaatimuksiaan, mutta itse olettavat saavansa olla minkä näköisiä tahansa.

Miehen kritisoiminen on vieläkin tabu Suomessa. Olipa naurettava ja täysin perustelematon kommentti. Mikäli naiset tahtovat joskus olla tasa-arvoisia miesten rinnalla, niin ei kannattaisi levittää kuvaa, jossa naiset ovat niin avuttomia, että ovat heti kontallaan kun muutamaa seteliä vilauttaa tai jopa pääsee mersun kyytiin.

Miehiä saat puolestani kritisoida niin paljon kuin tahdot. Kyse ei nyt ole siitä. Useampikin nainen on kertonut huomanneensa miten fiksut miehet ovat yleensä pienipeniksisiä. Tutkimuksista puheenollen, homoillahan oli viimeisimmän tutkimuksen mukaan keskimäärin isompikokoinen penis. Luonto tekee testejä paremmin elinkelpoisen lajin löytämiseksi. Huomaat varmaan itsekin, että homo ei ole elinkelpoisempi yksilö, vaan pikemminkin päinvastoin: Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että myös isopeniksisyys on väistyvä ominaisuus; jonkinlainen degeneroitumisen muoto.

Omien tuntemien isopeniksisten miesten älylliset lahjat tukevat myös edellä esittämääni teoriaa. Miehet olivat kieltämättä muiden miesten kadehtimia, mutta minä paremminkin säälin heitä jo pelkkien ammatillisten saavutustensa perusteella. Toinen oli autokuski ja toinen ei saanut ammattikoulusta päästötodistusta.

Pienelläkin harjoittelulla nainen voi oppia supistamaan emätintään lihaksia jännittämällä. Useissa kulttuureissa tätä harjoittelua pidetään itsestäänselvyytenä, mutta joissakin Suomen kaltaisissa tasa-arvomaissa syyllinen löytyy aina miehestä. Miehen pitäisi kasvattaa penistään;- Missähän se kasvattamisen raja oikein kulkee, koska joillekin naisille kädenkin mahtuminen emättimeen ei ole mahdotonta.

Hyvässä kunnossa oleva nainen pystyy puristamaan sisällään olevaa penistä niin, että peniksen liikuttaminen tuntuu mahdottomalta. Tosiasia, jonka olen itse kokenut. Ehdottaisinkin kaikille suomalaisille miehille, että vaatikaa naisiltanne treenausta tai muuten saavat olla ilman. Jättiläishieromasauvoja muuten on saatavissa kaikista alan liikkeistä;- Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä argumenttina heittäisin kehiin omakohtaisia kokemuksia. Vaikka olen etukäteen kertonut olevani pienipeniksinen, niin nainen on siitäkin huolimatta ollut halukas yhdyntään.

Ainoa uusi vaatimus oli, etten käyttäisi kondomia, koska ne pysyvät todella huonosti paikallaan penikseni koon takia! Yhden isoa penistä halunneenkin olen tavannut. Nainen kertoi olevansa niin väljä alapäästään, ettei pienempi penis kertakaikkiaan tunnu miltään. Mistä lähtien ihmisiä on alettu arvottamaan sukuelinten perusteella? Saatte pitää oman genitaalikeskeisen maailmanne, pyöriä peniksinä ja vaginoina, me muut jatkamme elämää ihmisinä. Siis pidin peekkiä naurettavana ääliönä mutta sitten sateenkaaren toisesta päästä pulpahtaa toinenkin "aarre".

Tosin olin järkyttynyt oli sinulla faktojakin seassa paikoissa joissa naiset ovat olleet uskottomampia ja saaneet valita partnerinsa penisten koko on keskimääräistä suurempi. Ja tämä ei ole yhden kyselyn lopputulos vaan 5 eri kyselyn. Myös väitteesi siitä että isomunaiset miehet hakkaavat naisiaan vaikka ovatkin homoja on naurettava. Suomessa harrastetaan erittäin paljon parisuhde väkivaltaa tämän perusteella suomalais miehet ovat todella isomunaista porukkaa.

Ja entäs tämän foorumin pienimunaiset miehet jotka haukkuvat kaikkia naisia jotka haluaisivat isompaa horopilluiksi Olisikin kiva tietää mistä olet lääketieteelliset faktasi saanut kiinnostaisiko ilmoittaa lähteitä koska geenitologiset väitteesi ovat ilmeisesti niin uusia että kukaan ammattilainen ei olekkaan löytänyt niitä.

Joskus vielä itsekin ymmärrät naurettavuutesi, kun perustat väitteesi jollekin amerkikkalaiselle sensaatiohakuiselle tutkimukselle, jossa on tulos luultavasti päätetty jo etukäteen. Amerikassahan jo kotirouvatkin hankkivat itselleen silikoonirintoja, niin miksei sitten jonkin ajan päästä silikoonikullejakin.. Onneksi suomalaiset ovat keskimäärin viisaampia ja siksi mainitsemasi tutkimus ei ole yleispätevä vaikka olisi tottakin.

Homoilla on todettu olevan keskimäärin isompi penis. Isopeniksisillä on enemmän erektiovaikeuksia kuin pienipeniksisillä. Useat naiset ovat havainneet fiksut miehet usein myös pienipeniksisiksi. Perheväkivaltaa harrastaa se, joka on verbaalisesti heikkolahjainen jää väittelyissä tappiolle. Kaikki loppu on oman ison peniksesi vaatiman verimäärän aikaansaannosta verta ei riitä aivoihin.

On kyllä hienoa nähdä, että Suomestakin löytyy viisaita ihmisiä. Onneks ees joku tajuaa ja ymmärtää kuinka tärkeä asia peniksen koko on! Ja vielä kaiken lisäksi käyttää arvokasta aikaansa tämän todella vaikean ongelman pohtimiseen. Sähän voisit kohta jo kirjoittaa kirjan tästä aiheesta ja esittää siinä hienoja ajatuksiasi. Omia ajatuksiani luettuani tämän tekstin. Tuntuu, että olen jotenkin syyllinen tai tehnyt jotain väärin, kun olen syntynyt mieheksi.

Se on totta, että monet sadat miessukupolvet ennen minua ovat käyttäytyneet naisia kohtaan epäinhimillisesti. Naisia on pidetty alempiarvoisina miehiin verrattuna. Mutta mitä minä sille voin? Onko se minun vikani? En minä niin ajattele kuin esi-isäni. Tästä kyllä voisi virittää keskustelun siitä, ajattelisinko samalla tavalla, jos eläisinkin jollain muulla aikakaudella.

Epäilen, että saattaisin olla ihan samanlainen liero kuin muutkin. Mutta, minä en ole geenejäni valinnut. Jos saisin nyt valita, niin olisin valinnut geenit, joilla olisin saanut hieman nykyistä suuremman peniksen.

Ja ihan vaan sen takia, että sen avulla olisi helpompaa antaa naiselle tyydytystä. Joten jäin pohtimaan, mihin pyrit tämänlaisella tekstillä, joka jättää ryhmän "pienimunaiset miehet" alempaan arvoon, kuin ryhmän "isomunaiset miehet". Hän ei tiedä minusta tätä puolta.

Viime viikon perjantaina puolen päivän jälkeen rohkaisin mieleni ja menin ekaa kertaa keltsuun. Paikka oli hämärä ja erikoinen. Miehiä siellä oli reilut 10 kpl. Jäin lukemaan hesaria ns. Suurin osa miehistä onnettoman näköisiä ja olisia. Kerroin miksi olin tullut ja mitä halusin. Hän sanoi että voisi antaa minun imeä kumilla. Hän käski minun mennä alakerran koppiin missä reikä katselukoppiin, hän meni käymään pesulla ja tuli hetken päästä koppiin katselemaan leffoja.

Oli makeeta katsoa kun hän riisui pukunsa pois. Hetken päästä hän alkoi gtyöntää sitä kohti aukkoa jossa odotin suu auki tuota valtavaa elintä. Lopuksi hän laski ison spemamäärän syvälle nieluuni. Tämä oli minun eka kokemus miehen kanssa, eikä varmasti jä viimeiseksi. Seurustelee tietämättään homoseksuaalin spermahuoran kanssa.. Mistä tiedät ettei kaverilla ollut tauteja.

Naisesi kun kuulisi retkestäsi niin tuskin enää antaisi sinulle. Käyn itsekin sillointällöin tuolla imemässä ja imettämässä. Olen naimisissa,vaimoni tietää että olen bi,ja hyväksyy seikkailuni. Olemme kerran käyneet tuolla kahdestaankin,ja pääsimme molemmat imemään.

Olen itse bi-tyttö ja seurustelen miehen kanssa, mutta tuo kuulostaa niin vastuuntunnottomalta touhulta että sääli sun naista! Toivottavasti et itse saanut tautia ja vie sitä tuliaisina kotiin! No, eiköhän tuo jossakin vaiheessa paljastu jos niin on Oliko se tumma naimisissa oleva nelikymppinen mies tosi skrode ja oliko sillä tummansininen pikkutakki päällä?

Olen itse saanut kerran maistaa sen kalua pari kertaa tosi paksu ja iso terska, ihana!!? Olen 22v bi-kundi, naiselle varattu.. Menen huomenna ke Sinä varattu ja luotettava terve mies, tule mukaan seurakseni.. Nähdään huomenna klo Irtosuhteilevat kaappihomot ovat yksi pahimmista HIV: Kun suomalaisista HIV on keskimäärin alle joka tuhannennella, niin noissa piireissä se voi olla joka kahdennellakymmenennellä.

Voistas keksii jotain kivaa. Olin eilen pyörinyt taas Ruusussa tunnin verran.. Klo 12 sisään tuli n.

.. Nämä jäisivät kuitenkin pian ilman naista koska naiset antaisivat tietenkin vain oikeasti isokullisille joilla olisi siis se isompi isokulli. Muistakaa että tärkeintä on kuitenkin rakkaus. On totta, että nykyisen mieheni kanssa en tule koskaan saamaan isoa penistä niitäkin on ollut: Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Se on totta, että monet sadat miessukupolvet ennen minua ovat käyttäytyneet naisia kohtaan epäinhimillisesti. Pyritkö vain tiedottamaan ja potkimaan vauhtia tälle tasa-arvoilmiölle? Aikuisen mies kalu isot homoseksuaaliseen kalu kuvat Etsi Toggle navigation Valikko. Tieteen kuvalehden totuus on vain suppean joukon ja tämän hetken totuus. Jos tyydyttävä seksi tarkoittaa orgasmia, niin voin kertoa että ainakin minulla orgasmitkin ovat joskus enemmän tyydyttäviä ja joskus vähemmän tyydyttäviä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Sitä vastaan minulla ei ole mitään, enkä ymmärrä joitain miesten riidanhakuisia kommentteja. Tätä peliä on siedetty jo vuosisatoja. Seksi on joko tyydyttävää tai sitten ei niin tyydyttävää.

Kalu kulli eroottiset fantasiat homo

Thai hieronta homoseksuaaliseen helsinki kallio wilma sotkamo