Veli gay antaa kalua seuraa kaikille

      Comments Off on Veli gay antaa kalua seuraa kaikille

Aiheuttaa riippuvuutta siinä kuin muutkin ja vapaaseksi tuhoaa perheet. Alkoholikin on ok kunhan sitä ei ole pakko saada eikä varsinkaan jatkuvasti. Jos on pakko runkkailla jatkuvasti niin eihän se ole normaalia. Vielä pahempaa jos on pakko olla kumppani ja on valmis raiskaamaankin.

Suurin osa eläimistä harrastaa seksiä vain lisääntyäkseen ja tyytyväisiä siihen. Monet lajit elävät yksin tai laumoissa, myös sukupuolet erillään. Moniavioisuus, puhumattakaan sisäsiittoisuudesta, ei myöskään ole hyväksi, geenit rappeutuu nopeasti. Öööh, kyllä mulla menee pää paskas jos ei tuu hyvä olo kerran viikossa, en tee toisen kanssa, olen neitsyt varmaan tämän kesän puoleen väliin saaka, täältä ei löydy ketään joka asuu hesassa ja ois siihen valmis, seurustelun lisäksi!

Itse olin 18 kun harrastin ekan kerran seksiä. Ennen sitä en olisi ollutkaan valmis, vaikka olihan se tavallaan huojennus kun se oli lopultakin tehty: Turha stressata tästä asiasta, kyllä se tapahtuu kun sen aika on. Olen 15v homo ja ensimmäinen yhdyntä tapahtui kuukausi sitten.

Olen kyllä tämän saman kaverin kanssa ennenkin "sekstaillu" Itse lasken pippeli leikeiksi, nuo kaverien, serkkujen, velimiehen kanssa touhut vuotiaina. Kiihottivat osin mutta olivat "leikiä" ja itseen tutustumista. Sesuaalista mutta tiedostamatonta, eikä homous käynyt mielessäkään. Nyt noista leikkikavereista, melkein kaikki naimisissa ja perheelisiä.

Joten suurimmalla osalla nämä kikkelileikit kuuluvat, oleellisena osana kasvuun - kuten voimme monista kasvatuspsykan teoksista todeta. Ja todistaahan tuokin jotain, tästä vaijetusta asiasta jotain, että osiossa kaverien kanssa, on niin suosittu. Itse lasken että tiedostin täysin seksuaalisuuteni 19v. Ja täytyy sanoa, että ne puolitoistavuotta, mitä tapailimme, oli mielenkiintoista aikaa ja opein tältä mieheltä yhtä jos toistakin, hyväilyn ja rakastelun saralta..

Itselleni ensimmäinen kerta kolahti vasta vuotiaana, kun tosi rakkaus sattui omalle kohdalle. Älkää, hyvät ihmiset, toistako virhettäni, vaan nauttikaa elämästä.

Jos noita "pippelileikkejä" poikasena ei lasketa miksikään, niin poikuus lähti vuotiaana, vuotiaan kaverin kanssa. Ja se oli upeaa, siinä rakasteltiin, koko viikonloppu, puhuttiin ja rakasteltiin.

Elokuussa tulee kahdeksan vuotta, tästä ihanasta kohtaamisesta ja tämä mies on puolisoni ja meille on siunattu onnea ja toivottavasti sitä siunataan, niin pitkään kuin elämääkin. Olen jo 33 vuotias mutta en ole koskaan rakastunut jollei lasketa pieniä ihastumisia. Ymmärrän kuitenkin jo tai ainakin kuvittelen ymmärtäväni minkälaista on rakastaa. Poikuus lähti vuotiaana, 34v, miehen kanssa, Ei oollut mikään "herkullinen" tapaaminen.

Mies kyllä ymmärsi että, poikuus oli vielä tallella. Ajatteli kyllä vain itseään ja omaa tyydytystään. Riepotti minua kuin räsynukkea - opettaakseen kaiken, miesten välisestä. Metodi oli vähän väärä. Ja aamulla olo ei todella ollut mukava. Paikat kipeinä ja aattelin jos tää on tälläistä - niin ei koskaan enään. Parin kuukauden päästä mut pokas, komea herrasmies, ikääkin 50v. Tämän harmaapantterin, olisin halunnut vievän poikuuteni. Mutta oli aivan ihana tyyppi ja vei minut, sinne "seitsämänteen taivaaseen".

Neitsyys meni ekana viikonloppuna uuessa kaupungissa: Syystä tai toisesta tutustuin vasta 30v miesten väliseen seksiin. Eikä se johtunut mistään ulkonäöllisistä jutuista. Olisi voinut tapahtua aikaisemminkin: Taisi eka kerta tapahtua vuotiaana, kun menin yhden toisen pojan luo kenet olin netissä tavannut.

Oikeastaan mulla ei mielessä ollut oikein mitään erikoista vaan aattelin meistä ihan vaan kavereita Siis ihan "all the way", mitään aiempia kokemuksia itelläni ei vielä ollut. Samanikäinen oli myös se, ja sillä oli kyllä jo ollut kokemuksia. Jonkun aikaa me oltiin aika tyypillisessä on-off-teinisuhteessa.

Mutta en nyt sanoisi, että vuotias on mitenkään jäljessä, turha edes sellasia miettiä. Tekee vasta sitten, kun tuntee itse olevansa valmis. Kuitenkaan en nyt paljoa itseäni nuorempana lähtisi mitään tekemään.

Olin 19v tapasin 45v miehen. Alkuun imetin hänelle ja ah totesin mies on loistava imemään tietää mistä kiihotun ja miten saan kovimmat orgasmit! Tapailumme säännöllistyi imetin mielelläni yksipuolisesti kunnes se kerta kun menimme hotelliin hän imi kaluani tunsin kuinka mies hivelee sormilla reikääni samalla imee kaluani kiihotuin aivan uuteen ulottuvuuteen sitten tunsin kuinka sormi työntyy sisälleni ja aah mies löysi g-pisteeni heti!

Noin kuukaudenpäästä olimme miehen asunnolla minulla kiima päällä halusin miehen nussittavaksi hän suostui mies otti kalunsa esiin noin 22cm ja paksu kalu teki kipeää hetkeen en enään halunnut koska sattui mutta tuntui hyvältä. Nykyään naimme molemminpuolin välillä miehen työkaveri liittyy viikonloppuisin saunailtaan ;. Sitten kun tulee tilanne jossa tuntuu hyvältä niin annat mennä! Et ole jäljessä, kaikki etenee omaan sopivaan tahtiin.

Otin ekan kerrran suihin 14v about 40v miehelt. En ole vielä, mutta haluaisin saman ikäisen 14v jonka kanssa voisin kokeilla. Itse olin 17 annoin v miehen imeä kaluni ja yllätyin kuinka hyvältä tuntui pikkuhiljaa olin laukeamassa mies otti kiveksistä kiinni veti esinahan taakse samalla nuoli terskan alta lopuksi nuoli kaikki spermat kalun päältä ja ah voin sanoa elämäni parhainpia orgasmeja!

Harmi kun netissä törmättiin jäi vain yhteen kertaan: Sain top seuraa tuntemattomasta 46v miehestä menimme luontoon hienona kesäpäivänä kerroin hänelle etten ole aiemmin saanut kalua ja pyysin ottamaan hitaasti alkuun. Mies imi minua välissä menin mahalleen hän hieroi pakaroitani työntäen samalla sormea pebaani sitten hän otti enemmän liukastetun tuli päälleni tunsin terskan pikkuhiljaa sisälläni varoittamatta mies räväytti kalunsa pohjaan asti vinkaisin ja ilmoitin kovaan ääneen sattuu!

Mies veti hitaasti ulos lisäsi liukastetta ajattelin hänen työntäneen vahingossa liian lujaa mutta hän asetti kalunsa reiälleni joka oli jo hieman kipeä työnsi PAKSUN Nousin heti olin vihainen hän ei sanonut mitään tein selväksi että sattui ja olin pyytänyt alkuun saavani hitaasti että totun. Lopuksi mies sanoi anteeksi tykkään ottaa lujaa "raiskaten" kiihotun siitä pebani oli todella kipeä sperman mukana oli hieman vertakin!

Mies pahoitteli sanoi minua tiukaksi se ei minua kiinnostanut sitten hän laittoi minut selälleen kysyin mitä nyt en anna sulle enään mutta hän ottikin kaluni suuhunsa imi ja hyväli kiveksiäni meni hetki kun sain seisomaan mies oli todella hyvä imijä yllätyin en miettinyt kipua enään 3 kertaa olin laukeamassa mies lopetti aina oikeassa kohtaa sitten hän työnsi sormen pebaani jotenkin nosteli mahan suuntaan samalla imi kaluani ja RÄJÄHDIN hänen suuhun aah tuntui hyvältä!

Olen mihin tavannut muutamankerran jälkeenpäin mutta sisään en ole päästänyt sperma valui loppupäivän sisästäni ja peba oli kipeä monta päivää! Muita jolla käynyt näin? Peppu neitsyt ja kokeilun halua on. Haluan ottaa suihin ja muuta kivaa ; fantasiat on melko härjyt.

No meitsin eka kerta! Olisko ollut jotain 18cm ja 6cm paksu ja sain sitä perseeseen ja oikein kunnolla! No joo, ehkä se vähän, mut ei se sit sillai paljoo loppuviimeks sattunu, ku mulla oli oikea yhdyntäasento ja liukkaria riittävästi siinä pelis mukana sekä kaveri osas ottaa rauhallisesti ns.

Horse Girl-asento just sitä varte ku olin paljon pienemmän kokonen kuin taas mun samanikänen frendi, itse olin kokoluokkaa n.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olen vähän yli 60v ja olen pari kertaa ollut miehen kanssa, noin 7v sitten. Eka kerralla kaverilla oli aika pieni ja ohut, siis tosi pieni. Vain kun istuin päällä sain sen sisään, mutta sitten tapahtuikin kummia, laukesin ilman kosketusta. Ensin huulemme vain hieman hipaisten tutustuivat toisiinsa, mutta pian hieman rohkaistuneempana kielemmekin yhtyivät leikkiin mukaan.

En olisi uskonut Jeren huulten olevan näin ihanan pehmeät, yllätin itseni ajattelemasta. Seuraavaksi tunsin veljeni käsivarsien kietoutuvan luontaisesti ympärilleni ja uskaltauduin itsekin koskettamaan tuota jumalaista vartaloa, josta olin jo monta päivää itsekseni haaveillut.

Antauduimme molemmat intohimoiseen syleilyyn ja hiestä helmeilevät kehomme painautuivat toisiaan vasten. Jeren siirtyessä suutelemaan ahnaasti poskiani ja kaulaani viimeinen järjenhiven päässäni yritti ilmaista itseään sanoin soperrukseksi: Ennen kuin ehdin reagoida mitenkään, oli Jere jo tarttunut osaavin ottein kaluni varresta kiinni ja ottanut terskani suunsa hellään huomaan.

Pystyin ainoastaan huokailemaan mielihyvästä aivojeni tajutessa tilanteen kaikessa rivoudessaan: Tämä ei suinkaan vähentänyt kiimaani vaan päinvastoin, luulin kirjaimellisesti räjähtäväni mielihyvästä siihen paikkaan.

Jere ei selvästikään ollut mikään ensikertalainen kullin imemisessä, sen verran taidokkaasti hän pyöritteli kieltään terskani ympäri, lipoi ihanan kutkuttavasti välillä pallejani ja lopulta otti kohtuu kookkaan kyrpäni kokonaan suuhunsa. Tämä kaikki alkoi olla liikaa seksuaalisesti ylijännittyneelle kropalleni. Jere katsahti ylös minuun ja sanoi kiusoittelevasti naurahtaen: Uteliaiden käsieni vaeltaessa pitkin veljeni täydellistä vartaloa hamusin hampaillani leikkisästi Jeren korvalehteä ja kuiskasin: Tajuntaani iski mielikuva tuosta tuntemastani kaljusta, lihaksikkaasta kolmekymppisestä miehestä ja tuolloin vasta vuotiaasta Jeresta imemässä tämän varmastikin hyväkokoista kullia.

Mikäli enää mahdollista, tuo paljastus sai minut entistäkin kiimaisemmaksi. Jere vilkaisi minuun olkansa yli hieman närkästyneesti ja kivahti: En mä oikeen syty sellasista vanhoista papoista. Jere vatsallaan pulpettia vasten ja partasuinen herra Koistinen läskimahoineen lykkimässä tätä perseeseen.

Vaikka tuo ajatus ei ollutkaan kaikilta osin kiihottava, minun oli aivan pakko udella yhä huorahtavammalta vaikuttaneelta pikkuveljeltäni irrottaessani otettani hänen kehostaan: Kääntyessään puoleeni Jere vaikutti suorastaan kimpaantuneelta hyväilyjeni lakattua: En oo pitäny kirjaa, mut mä tykkään tulla naiduks, okei? Haluuksä kuulla siitä, ku rippileiril kaks isosta pani mua yhtä aikaa metsässä? Tai siitä ku kesätöissä sain palkankorotuksen sillä, et annoin pomolle persettä joka viikko sen työpöydällä?

Sen voin sulle sanoa, et ikinä en oo antanu kenenkään paljaalla nussia tai laueta sisään ja kohta en anna sunkaan, onko selvä?

Anna mä nain sua, joohan? Jeren olemus leppyi silmin nähden ja vihdoin ja viimein hän ohjasi avustuksellani sykkivän kaluni asiantuntevasti sisäänsä. Kyrpäni työntyi veljeni anukseen todella vaivattomasti ja hetken totuteltuaan Jere aloitti taidokkaan ratsastuksen kullillani. Minkä Jere oli ehkä tiukkuudessa menettänyt, korvasi hän sen moninverroin osaavilla liikkeillään ja kehonsa hallinnalla.

Pikkuveljeni perse suorastaan lypsi kovaa kaluani ja Jeren kiihdyttäessä tahtia löylyhuoneen täytti rytmikäs läiske Jeren pallien osuessa alavatsaani kiimaisen naintimme tuoksinassa. Vaistomaisesti työnsin joka pumppauksella vastaan haluten työntyä niin syvälle kuin suinkin mahdollista veljeni ihanuuteen. Vieteriukon tavoin Jere pomppi ylösalas kullini vartta pitkin, ja tajusin nauttivani veljeni ryppyreiästä suunnattomasti enemmän kuin kenestäkään tytöstä koskaan aiemmin.

Samalla hetkellä kun veljeni kalu alkoi roiskia mahlojaan väliimme, tunsin oman siemensyöksyni täyttävän Jeren suolen läpikotaisin. Ääretön nautintoni huipentui kiimaiseen karjaisuun ja veljeni puristamiseen tiukasti itseäni vasten.

Tuon kiitävän pienen hetken emme olleet kaksi erillistä olentoa, vaan yksi täydellisen hurmion ja autuuden yhdessä tunteva organismi. Huutojemme vaiettua ja hengityksemme tasaannuttua aloin tajuta taas jotain tästä maailmasta. Jere istui edelleen sylissäni rintaani vasten painautuneena, hitaasti veltostuva kyrpäni yhä sisässään.

Spermamme valuivat noroina sylistäni ja Jeren peppureiästä lauteille, saunassa oli todella voimakas kiimaisen panon tuoksu. Tuntui kuin maailma olisi pysähtynyt, kuin olisimme voineet jäädä siihen sylikkäin ikuisiksi ajoiksi. Lopulta oltuamme hyvän tovin aivan hiljaa kuunnellen toistemme hengitystä ja sydämenlyöntejä, Jere nosti päänsä, katsoi suoraan silmiini ja kuiskasi: Sen jälkeen jaoimme rakastavimman ja hellimmän suudelman, mitä kuvitella saattaa.

Siitä päivästä lähtien olemme rakastelleet aina tilaisuuden tullen ja Jere on kertonut minulle kaikki aiemmat seikkailunsa kiihottaakseen minua. Nykyään Jeren, tuon entisen homolutkan, perse kuuluu vain yhdelle henkilölle: Tagit anaali anaalipano gay novelli homo homoilua homonovelli insesti ja sukulaistarinat pikkuveljen kanssa veljen kanssa. Kiimainen insestinovelli Olen vuotias opiskelija. Viime syksynä sain tilaisuuden päästä opiskelijavaihtoon …. Otin Janilta poskeen — Gaynovelli: Olin viime kesänä paahtavien helteiden aikana mökillä siskoni ja ….

Ainut hämmentävä asia oli, kun Jere muuttu Lauriks: Mut tosiaan, hyvin kirjotettu ja kaikkee. Tais olla keksitty juttu! Pikku-veljen nimi vaihtelee joka lauseessa. Kiihottava oli pullistuma kasvoi kokoajan lukiessa.

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Pikkuveljeni perse suorastaan lypsi kovaa kaluani ja olin laukeamassa hänen anaaliin. Tarina sisältää insestiä ja miesten välistä seksiä. Pornonovellin Gay Isoveli ja Pikkuveli kirjoittanut Nimimerkki: Seuraava Teinin kanssa metsässä.

Not bad huhtikuu 5, Salainen lokakuu 27,

... Suurin osa eläimistä harrastaa seksiä vain lisääntyäkseen ja tyytyväisiä siihen. Ite oon peräti 20v ja ei oo vielä oikeaa löytyny ja poikuus on myös tallella: Jos henkilö on normaali empaattinen ihminen, niin antaa sulle suoran vastauksen, mitä varmaan kaipaatkin: Riepotti minua kuin räsynukkea - opettaakseen kaiken, miesten välisestä. Onko se niin vaikea tajuta että heterot on heteroita, ja meitä ei miehet kiinnosta? Öööh, kyllä mulla menee pää paskas jos ei tuu hyvä olo kerran viikossa, en tee toisen kanssa, olen neitsyt varmaan tämän kesän puoleen väliin saaka, täältä ei löydy ketään joka asuu hesassa ja ois siihen valmis, seurustelun lisäksi! Ei heteron ja homon halut kovin kaukana toisistaan ole.

HOMOSEKSUAALISEEN APOTEEKKI SEXWORK POJAT

SIHTEERI OPPILAAT HOMOSEKSUAALISEEN WILMA KAINUU

Siihenhän se paska hyvin tarttuu. Haluaisin hänen kanssaan hieman muutakin kuin vaan nukkumista. Kuitenkaan en nyt paljoa itseäni nuorempana lähtisi mitään tekemään. Riepotti minua kuin räsynukkea - opettaakseen kaiken, miesten välisestä. Pikku-veljen nimi vaihtelee joka lauseessa. Sain top seuraa tuntemattomasta 46v miehestä menimme luontoon hienona kesäpäivänä kerroin hänelle etten ole aiemmin saanut kalua ja pyysin ottamaan hitaasti alkuun. LoveDoctor helmikuu 4,